Vacature

Sportieve kanjers voor onze bso’s regio’s Oost-Gelderland

Oost-Gelderland 18363

Solliciteer direct

Je bent een sportieve fanatiekeling en werkt graag met kinderen. Je hebt een tomeloze inzet, bent enthousiast en zoekt (eventueel naast je huidige baan) een flexibele en afwisselende baan in de middagen of schoolvakanties. Je krijgt een prima salaris en doet ervaring op in de kinderopvang. Kinderopvang Humanitas is op zoek naar:

           Sportieve kanjers voor onze bso’s regio’s

                      Gemeente Westervoort/Zevenaar, Oude IJsselstreek, Berg en Dal, Doetinchem, Montferland,      
                                                                               Bronkhorst, Oost Gelre

Functie-inhoud

Kinderopvang Humanitas is dé kinderopvangorganisatie in Oost-Gelderland en omstreken. Op onze bso’s bieden we een sportief en creatief aanbod voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Je gaat aan de slag in een deskundig en gedreven team, in een organisatie die veel waarde hecht aan tevreden medewerkers. Je werkt voor bso-locaties in de meest dynamische regio van Nederland.

Functie-eisen

• Je bent enthousiast en energiek;
• Je organiseert moeiteloos activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar;
• Je bent een doorzetter en weet je talenten te ontwikkelen
• Je hebt een afgeronde relevante sportopleiding op mbo-niveau, bijvoorbeeld CIOS, Sport en Bewegen of
  Coördinator buurt, sport en onderwijs
• Je combineert enthousiasme met uitstekende sociale vaardigheden.
• Werken met kinderen is je tweede natuur.

Een compleet overzicht van relevante opleidingen voor werken op een buitenschoolse opvang vind je op www.kinderopvang-werkt.nl

Ons aanbod

Uren en werkdagen in overleg. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-kinderopvang. De cao voorziet in een ruime verlofregeling, een uitstekende pensioenregeling en een prima vergoeding voor woon-werkverkeer Inschaling in schaal zes van de cao kinderopvang, de trede is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt enkele middagen in de schoolweken, hele dagen in schoolvakanties of een combinatie van beide. 

Geïnteresseerd?

Dan willen we je graag beter leren kennen. Mail je cv en korte motivatie naar hvboekel@kinderopvanghumanitas.nl o.v.v. Pedagogisch medewerker sportief. Heb je nog vragen of twijfel je? Mail naar bovenstaand adres of bel dan 06-86815416

Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas gelooft in gelijke kansen voor kinderen. Met aandacht, warmte en grote deskundigheid begeleiden wij kinderen in het beleven, ontdekken en groeien op hun eigen manier, in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij zijn de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang door heel Nederland.
www.kinderopvanghumanitas.nl

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct