Vacature

Regiopedagoog 24-34 uur per week, standplaats Leusden

Leusden 21166

Solliciteer direct

Met jouw pedagogische kennis kun je nu bijdragen aan de ontwikkeling
van vele kinderen in de regio Midden-Nederland!

Als pedagoog ben je volledig op de hoogte van de laatste inzichten in pedagogiek en de manier waarop kinderen zich ontwikkelen. Hoe zou je het vinden om aan de basis te staan van de ontwikkeling van kinderen in onze regio? Nu heb je die kans. Met jouw kennis en ervaring hou je onze pedagogische visie scherp in de gaten en zorg je ervoor dat deze optimaal tot uiting komt in de praktijk.

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe, bevlogen collega: 

Regiopedagoog 
Zwangerschapsvervanging per ommegaande tot eind januari 2022
24-34 uur per week, standplaats Leusden

Wat ga je doen?
Binnen Humankind werk je als pedagoog op het snijvlak van strategisch en hands-on werk. Je bent medeverantwoordelijk voor de implementatie, evaluatie en bijstellingen van pedagogisch beleid. 
Je ondersteunt de regiodirecteur en leidinggevenden op de locaties op het gebied van de pedagogische kwaliteit en adviseert bij de doorvertaling van het regiojaarplan naar locatiedoelen. Tegelijkertijd zet je het vastgesteld beleid om naar concrete activiteiten en zorg je voor deskundigheidsbevordering van managers en medewerkers. Kortom; met jouw expertise en enthousiasme stimuleer je iedereen om te werken vanuit dezelfde pedagogische visie en waarborg je de kwaliteit van de regio!

Aangenaam. Wij zijn Humankind. 
Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we hebben maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!  

Je profiel: 
•    Je bent beschikbaar vanaf zo snel mogelijk tot eind januari 2022.
•    Een HBO of WO opleiding richting Pedagogiek.
•    Inzicht in diverse pedagogische visies en ontwikkelingsfases van een kind. 
•    In staat om onze pedagogische visie en uitingen kritisch te toetsen.
•    Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. 
•    Uitstekend plan- en organisatievermogen.
•    In bezit van een auto.

Wat bieden wij?
Je krijgt alle ruimte om je liefde voor pedagogiek te delen met managers en medewerkers in de hele regio. Ontwikkel kinderen, jezelf én onze organisatie in een uitdagende en afwisselende functie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang . (schaal 10) 
Het salaris ligt tussen € 3.205,- en € 4.307,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.   

Reageer direct.
Wil jij onze pedagogische visie mede verder ontwikkelen én zorgdragen voor de uitvoering? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciterenmn@humankind.nl onder vermelding van ‘Regiopedagoog Midden-Nederland'. Je kunt reageren tot 1 juli 2021, de 1e gesprekken vinden plaats in de week van 5 juli.

Meer informatie?
Als je vragen hebt over deze functie kun je deze stellen aan Andre Feije, Regiodirecteur via telefoonnummer: 06 - 131 443 13. Algemene informatie over onze organisatie vind je op humankind.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.
 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct