Vacature

Pedagogisch Sportmedewerker 12-16 uur BSO Esse Sport in Nieuwerkerk a/d Ijssel

Nieuwerkerk a/d Ijssel 21077

Solliciteer direct

Iedere dag is een nieuw avontuur. Jij zorgt ervoor dat jonge (8+) sportfanaten na schooltijd en tijdens vakanties zich kunnen uitleven op de sportvelden. Jij bent enthousiast en kan goed organiseren. Je vindt het organiseren van sport en spel tof om te doen. Ons team is een klein, enthousiast en zelfstandig team. Is dit iets dat jou aanspreekt?

Iedere dag is een nieuw avontuur. Jij zorgt ervoor dat jonge (8+) sportfanaten na schooltijd en tijdens vakanties zich kunnen uitleven op de sportvelden.  Jij bent enthousiast en kan goed organiseren. Je vindt het organiseren van sport en spel tof om te doen. Ons team is een klein, enthousiast en zelfstandig team. Is dat iets dat jou aanspreekt?

BSO  Esse Sport in Nieuwerkerk a/d IJssel zoekt:

Pedagogisch Sportmedewerker 12-16 uur

Nieuwe collega, ben jij?

•    Enthousiast en energiek;
•    Een communicatieve teamplayer;
•    Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert;
•    Een doorzetter, met een passende opleiding op MBO- of HBO-niveau.

Bij ons vind je
Het beste van twee werelden:
•    Je werkt op een kleinschalige, persoonlijke locatie, mét de voordelen van een professionele kinderopvangorganisatie;
•    Een afwisselende functie, waarin je nauw samenwerkt met een super team;
•    Volop de mogelijkheid je te ontwikkelen, als professional én als mens;
•    Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, je salaris ligt tussen de €2128,- en €2899,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek;
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de vestiging
Waar je ook kijkt, om je heen zie je bijna alleen maar sportvelden. Onze locatie is namelijk bij hockeyclub De IJssel in Sportpark Dorrestein. We hebben in het clubhuis onze eigen ‘Chillroom’, waar de kinderen zichzelf terug kunnen trekken na een drukke sport-/spelactiviteit om spelletjes te spelen en boekjes te lezen, maar wij zijn natuurlijk samen met de kinderen vooral buiten en op het sportveldje te vinden!

De groepsindeling
Op de BSO is de groep voor kinderen van 8 jaar en ouder. Als het even kan zijn we buiten aan het slagballen, tennissen of voetballen. Kinderen en collega’s zijn niet vies van een druppel regen. Maar wanneer het buiten echt giet, maken we het binnen gezellig. In het grote clubhuis hebben we genoeg ruimte voor een potje twister of een mega Kapla bouwwerk.

De kinderen denken mee
Kinderparticipatie is erg belangrijk bij Humankind. Er is een kinderraad en de kinderen denken op Bso middagen graag mee. Bijvoorbeeld over de activiteiten. Als je het spel of de sport nog niet kent, zijn er altijd kinderen die het graag uitleggen. Ook lossen de kinderen veel problemen zelf op met hun creatieve ideeën. De pedagogisch medewerkers stimuleren dit en helpen de kinderen alleen wanneer dit echt nodig is. Eerst zelf proberen, dan samen met de andere kinderen proberen en daarna pas hulp inschakelen van de juf of meester.

De ouders
Net zoals de kinderen zijn de meeste ouders ook sportief. Het sportpark is voor veel ouders in Nieuwerkerk aan den IJssel bekend terrein. De overdrachten met de ouders lopen altijd gemoedelijk. Op een gegeven moment ken je elkaar best wel goed.

Het team
We zijn een klein, leuk en gezellig team. Tot nu toe bestaat ons team ui 2 personen. 1 met een opleiding Pedagogisch medewerker en 1 met een sportopleiding. Dit vult elkaar prima aan in de dagelijkse werkzaamheden. De taken zijn dan ook goed verdeeld. We kunnen ook echt op elkaar bouwen. Dat komt omdat we open en eerlijk zijn naar elkaar. En omdat we beide oog hebben voor wat er moet gebeuren.

Humankind kinderopvang en -ontwikkeling
Humankind is toonaangevend in Nederland op het gebied van kindontwikkeling. Wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder. Zo’n 2900 medewerkers zetten hun pedagogische expertise in met hart, hoofd en handen voor de optimale groei en bloei van ieder kind. Humankind is klein, dichtbij, warm en teder en tegelijkertijd groots en ambitieus. Zo leveren wij een bijdrage aan een mooiere samenleving. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier.

Welkom!
Wij willen je graag leren kennen. Misschien heb je nog vragen? Bel dan met vestigingsmanager Mattanja van Oudenaarden op 06-22 10 04 17 of mail je c.v. naar mattanjavoudenaarden@humankind.nl o.v.v. Pedagogisch Sportmedewerker BSO Esse Sport. 


 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct