Vacature

Pedagogisch Onderwijs Medewerker Leusden

Leusden 1905

Solliciteer direct

Jij verblijdt kinderen de hele dag met jou inzet,
Op de BSO én op school.

De kinderen op de buitenschoolse opvang hebben al de hele dag in de schoolbanken gezeten. Ze willen een leuke tijd beleven! Ben jij de sportieve en creatieve duizendpoot die steeds weer nieuwe activiteiten met ze doet? Van sport en spel tot kunst en techniek. Met jouw enthousiasme draag je spelenderwijs bij aan de ontwikkeling van kinderen tussen 4 en 12 jaar, altijd vanuit de pedagogische visie van Kinderopvang Humanitas. Werk je graag met kinderen en heb je ze ook uit echt iets te bieden? Dan hebben wij de mooiste baan ter wereld voor je!

Je begint ’s ochtends op de voorschoolse opvang, staat overdag voor de klas – afgewisseld door een leerkracht – en verzamelt kinderen na schooltijd weer voor de naschoolse opvang. Als POM biedt je kinderen stabiliteit en continuïteit, omdat je hen gedurende de hele dag op verschillende momenten ziet. Dankzij jou inzet ervaart de leerkracht de toegevoegde waarde van andere specialistische kennis.

Voor buitenschoolse opvang Supernova en de scholen binnen IKC Antares in Leusden en zijn we
per direct op zoek naar een


                 PEDAGOGISCH ONDERWIJS  MEDEWERKER

                                             Voor 20 uur per week en inval-uren (uitbreiding van uren mogelijk)

Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden van IKC Antares van 7.30 tot 18.30 uur. Je verricht ondersteunende taken in de school en gaat aan de slag als pedagogisch medewerker op BSO Supernova.

Kinderopvang Humanitas

In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Je profiel

• Je bent enthousiast, energiek en wordt blij van kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
• Je bent goed in het begeleiden van kinderen, zowel individueel als in groepen.
• Je bent zelfstandig en kunt goed in een team werken.
• Met je organisatietalent deins je er niet voor terug zo nu en dan een grotere activiteit te organiseren.
• Je zoekt een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen als professional en als mens.
• Je beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau.

Wat bieden wij?

Kinderopvang Humanitas combineert het beste van twee werelden: werken in een kleinschalige en persoonlijke buitenschoolse opvang en tegelijkertijd werken bij een professionele kinderopvangorganisatie waar alles perfect is geregeld. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren en te groeien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 1987,= en € 2712,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Reageer meteen

Hou je van tientallen kleine en grote uitdagingen per dag? Krijg je meer energie van kinderen dan het je kost? Mail dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv naar fhoekstra@kinderopvanghumanitas.nl  onder vermelding van ‘pedagogisch medewerker Supernova’. Je kunt reageren tot uiterlijk 15 mei 2019.

Eerst meer weten?

Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Femke Hoekstra (Locatiemanager) via telefoonnummer
06-83707951. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.kinderopvanghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct