Vacature

Pedagogisch medewerkers in West-Twente

Regio West-Twente

Solliciteer niet - kom langs!

Bij Humankind kinderopvang en -ontwikkeling ontdekt een kind zichzelf en stap voor stap ook de rest van de wereld. Spelenderwijs komen zij tot groei en bloei. Ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier, dat is wat ons drijft. Ook jouw ontwikkeling en groei vindt Humankind belangrijk: je mag jezelf zijn, meedenken, jezelf ontwikkelen en je wordt gehoord en gezien. Jij Telt! Welkom bij Humankind.

Wij groeien en zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega's.

Dit bieden wij jou

  • Een fijne baan als pedagogisch medewerker op onze mooie locaties in Almelo, Hengelo en Twenterand.
  • Veel buitenspelen en werken in en met de natuur; één van onze locaties is gevestigd op een boerderij. En diverse locaties met een eigen natuurtuin.
  • Mogelijkheden op alle groepen: baby’s, peuters en BSO, of vanuit de flexpool.
  • Contracturen in overleg af te stemmen, tot maximaal 27 uren. Vast of flexibel. Wat zoek jij? Laat het ons weten, dan gaan we in gesprek. We komen er vast uit!
  • Ontwikkelmogelijkheden: wij bieden diverse trainingen en programma’s om jouw talent te vinden en jezelf te ontwikkelen. Zo bieden wij een verassingsbudget, waar jij samen met je team invulling aan mag geven. Benieuwd wat het is? Kom kennismaken. 
  • Het ultieme Jij Telt!-gevoel: wij zien de mens achter de professional en nodigen je uit om met ons mee te denken en doen. 
  • Een fijn salaris: €2.128,- en €2.899- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek
  • De leukste collega’s.

En jij?

Jij hebt een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken. Dit kun je eenvoudig hier checken: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma

Speciale skills zoals natuur, sport of techniek komen goed van pas. Ben je (nog)  niet in bezit van een diploma, maar volg je een HBO-opleiding die voorkomt in de checklijst? Heb je daarvan minimaal 50% van jouw studiepunten behaald? Ook dan komen we graag met jou in gesprek!

Geen sollicitatiegesprek: kom langs!

Wil jij werken aan kindontwikkeling en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen in je vak én als mens? Kom dan praten op maandag 28 juni vanaf 19.15 uur.

Solliciteer niet - kom langs!