Vacature

Pedagogisch medewerkers inval 15-25 uur Flexpool Regio Doetinchem

Doetinchem 21055

Solliciteer direct

Voor kinderen is elke dag een avontuur…
voor jou ook!
Spelen, begeleiden, leren, prikkelen en uitdagen…
als pedagogisch medewerker in de flexpool van Humankind krijg je te maken met álle facetten van kinderopvang. De ene dag werk je met kinderen tussen 0 en 4 jaar in een kinderdagverblijf, de andere dag met kinderen tot 12 jaar bij een BSO. Steeds weer bezorg je kinderen een leuke dag en help je ze bij hun ontwikkeling, altijd vanuit onze pedagogische visie. Werk je graag met kinderen en hou je van afwisseling en avontuur? Dan hebben wij de mooiste baan ter wereld voor je!

Voor de flexpool in de regio Doetinchem zijn we voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang zo spoedig mogelijk op zoek naar

Pedagogisch medewerkers inval 15-25 uur Regio Doetinchem

De flexpool bestaat uit invalkrachten (inval-pedagogisch medewerkers). Zij zorgen voor continuïteit op de locaties door collega’s te vervangen bij ziekte en verlof.

Humankind
In heel Nederland biedt Humankind dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Je profiel
• Je bent enthousiast, energiek en wordt blij van kinderen tussen 0 en 12 jaar.
• Je bent flexibel, schakelt snel en kunt je goed handhaven in een nieuwe groep. 
• Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij je. 
• Ook met ouders kun je goed overweg, voor hen ben je een partner in de opvoeding 
• Je bent zelfstandig en kunt goed in een team werken. 
• Je zoekt een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen als professional en als mens.
• Je beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau
• Enige ervaring in de Kinderopvang is heeft onze voorkeur

Je beschikbaarheid 
Je bent bij voorkeur zowel op BSO als bij  kinderdagverblijf inzetbaar. Het liefst dagelijks, maar ook als je uitsluitend tijdens BSO-openingstijden of slechts een aantal dagen beschikbaar bent, willen we graag met je in gesprek. Daarnaast ben je de gehele zomerperiode  beschikbaar. 

Wat bieden wij?
Humankind combineert het beste van twee werelden: werken bij een professionele kinderopvangorganisatie waar alles perfect is geregeld en toch steeds een wisselende werkomgeving. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren en te groeien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen €2128,- en €2899,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 

Reageer meteen
Hou je van tientallen kleine en grote uitdagingen per dag? Krijg je meer energie van kinderen dan het je kost? Mail dan je sollicitatiebrief en cv vóór 7 maart 2021 naar henriettescherpenzeel@humankind.nl onder vermelding van pedagogisch medewerker inval. 

De gesprekken vinden plaats op woensdag 17 maart  2021.  

Eerst meer weten?
Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Henriëtte Scherpenzeel, vestigingsmanager  via telefoonnummer 06-53223212. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.humankind.nl

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct