Vacature

Pedagogisch Medewerkers Flexpool in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel 18366

Solliciteer direct

Voor kinderen is elke dag een avontuur…
voor jou ook!

Spelen, leren, begeleiden, prikkelen en uitdagen…
als pedagogisch medewerker in de flexpool van Kinderopvang Humanitas krijg je te maken met álle facetten van kinderopvang. De ene dag werk je met kinderen tussen 0 en 4 jaar in een kinderdagverblijf, de andere dag met kinderen tot 12 jaar bij een BSO. Steeds weer bezorg je kinderen een leuke dag en help je ze bij hun ontwikkeling, altijd vanuit onze pedagogische visie. Werk je graag met kinderen en hou je van afwisseling en avontuur? Dan hebben wij de mooiste baan ter wereld voor je!

Voor de Flexpool voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we per zo spoedig mogelijk op zoek naar  

 

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor 24-34 uur

 

Kinderopvang Humanitas

In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.  

Je profiel

- Je bent enthousiast, energiek en wordt blij van kinderen tussen 0 en 12 jaar.
- Je bent flexibel, schakelt snel en kunt je goed handhaven in een nieuwe groep.  
- Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij je.
- Ook met ouders kun je goed overweg, voor hen ben je een partner in de opvoeding.
- Je bent zelfstandig en kunt goed in een team werken.
- Je zoekt een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen als professional en als mens.
- Je beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau.

Je beschikbaarheid

Je bent bij voorkeur zowel in een kinderdagverblijf als bij een BSO inzetbaar. Het liefst dagelijks, maar ook als je uitsluitend tijdens BSO-openingstijden of slechts een aantal dagen beschikbaar bent, willen we graag met je in gesprek.  

Wat bieden wij?

Kinderopvang Humanitas combineert het beste van twee werelden: werken bij een professionele kinderopvangorganisatie waar alles perfect is geregeld en toch steeds een wisselende werkomgeving. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren, onder andere door opleidingen en te groeien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 1987,= en € 2712,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek.  

Reageer meteen

Hou je van tientallen kleine en grote uitdagingen per dag? Krijg je meer energie van kinderen dan het je kost? Mail dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv naar fboersma@kinderopvanghumanitas.nl


Eerst meer weten?

Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Femke Boersma, Flexpoolmanager, via telefoonnummer
06-47138107.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct