Vacature

Nieuw teamlid 24 uur per week in Bunnik

Bunnik 19159

Solliciteer direct

Iedere dag een nieuw avontuur.
Spelen, ontdekken, ravotten en misschien even uitrusten.
Jij geeft kinderen de ruimte, daagt ze uit.
En geniet ervan te zien hoe ze zich ontwikkelen.
Je hebt nu eenmaal een groot kinderhart.                                                                                            
Voor onze locaties in de gemeente Bunnik zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid die op zoek is naar een warm, liefdevol, enthousiast en kindgericht team! (24 uur)

Parwin zou dan 1 van je nieuwe collega’s kunnen worden, zij is al sinds 2004 in dienst bij ons. 1 van de belangrijkste en leukste dingen van haar werk vindt zij de verzorging van de baby’s. Ze vindt het heerlijk om met de kinderen te zingen, dansen en vooral veel plezier te maken! Daarnaast geniet zij ervan om een onderdeel te zijn van de ontwikkeling van de kinderen. Haar team en zij bieden de kinderen veilige en kindvriendelijke opvang en een ontwikkeling waarbij de kinderen optimaal kunnen groeien en bloeien

Inge werkt nu 2 jaar in de gemeente Bunnik voor Humankind en is begonnen als medewerkster in de Flexpool. Vanuit daar is zij doorgegroeid naar een vaste plek op de BSO-locatie. Inge vindt 1 van de leukste momenten van de dag als de kinderen na een schooldag binnen druppelen op de BSO, ze zitten dan vol met verhalen over alles wat ze mee hebben gemaakt en vol met plannen over wat ze nog gaan doen die dag! Inge gaat iedere dag graag naar haar werk en dat komt mede door haar collega’s, zij vindt dat zij onderdeel is van een warm en hecht team dat door het vuur gaat voor elkaar! 

-      Wil jij ook onderdeel worden van dit enthousiaste team, waarbij optimale ontwikkeling van kinderen en collega’s echt voorop staan?

-      Het beste van 2 werelden: kleinschalige, persoonlijke locatie, mét de voordelen van een professionele kinderopvangorganisatie.

-      Volop de mogelijkheid je te ontwikkelen, als professional én als mens.

-      En zoals je begrijpt voldoen wij aan alle arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang! 

We willen heel graag kennis met je maken, voel je welkom bij ons! Je kan contact opnemen met de locatiemanager Irma van den Burg, natuurlijk ook als je vragen hebt. Je kan haar bereiken op 06 – 13345165 of irmavdburg@humankind.nl

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct