Vacature

INVAL PEDAGOGISCH MEDEWERKERS +/- 20 uur

Limburg-Zuid 20098

Solliciteer direct

Voor kinderen is elke dag een avontuur…
voor jou ook!  

Spelen, begeleiden, leren, prikkelen en uitdagen… 
als pedagogisch medewerker in de flexpool van Kinderopvang Humanitas krijg je te maken met álle facetten van kinderopvang. De ene dag werk je met kinderen tussen 0 en 4 jaar in een kinderdagverblijf in Voerendaal, de andere dag met kinderen tot 12 jaar bij een BSO in Heerlen. Steeds weer bezorg je kinderen een leuke dag en help je ze bij hun ontwikkeling, altijd vanuit onze pedagogische visie. Werk je graag met kinderen en hou je van afwisseling en avontuur? Dan hebben wij de mooiste baan ter wereld voor je! 

Voor de flexpool in de regio Limburg-Zuid (met locaties in o.a. Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf, Schinveld, Puth, Oirsbeek, Schinnen, Bocholtz, Voerendaal en Klimmen) zijn we voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang per zo spoedig mogelijk op zoek naar 

                             INVAL PEDAGOGISCH MEDEWERKERS
                                   voor gemiddeld 20 uur per week

De flexpool bestaat uit flexkrachten en invalkrachten (inval-pedagogisch medewerkers). Zij zorgen voor continuïteit op de locaties door collega’s te vervangen bij ziekte en verlof. 

Humankind
In heel Nederland biedt Humankind dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied. 

Je profiel
•    Je bent enthousiast, energiek en wordt blij van kinderen tussen 0 en 12 jaar. 
•    Je bent flexibel, schakelt snel en kunt je goed handhaven in een nieuwe groep.  
•    Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij je. 
•    Ook met ouders kun je goed overweg, voor hen ben je een partner in de opvoeding 
•    Je bent zelfstandig en kunt goed in een team werken. 
•    Je zoekt een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen als professional en als mens.
•    Je beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau.

Je beschikbaarheid 
Je bent bij voorkeur zowel in een kinderdagverblijf als bij een BSO inzetbaar. Het liefst dagelijks, maar ook als je uitsluitend tijdens BSO-openingstijden of slechts een aantal dagen beschikbaar bent, willen we graag met je in gesprek.

Wat bieden wij?
Humankind combineert het beste van twee werelden: werken bij een professionele kinderopvangorganisatie waar alles perfect is geregeld en toch steeds een wisselende werkomgeving. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren en te groeien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 2.128,= en € 2.899,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 

Reageer meteen
Hou je van tientallen kleine en grote uitdagingen per dag? Krijg je meer energie van kinderen dan het je kost? Mail dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv naar nathaliegrzesik@humankind.nl onder vermelding van ‘Flexpool’. 

Eerst meer weten?
Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Nathalie Grzesik (Flexpoolmanager) via telefoonnummer 06 – 532 08 764. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.humankind.nl

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct