Vacature

Flexibele baan voor studenten Pedagogiek, SPH, PABO of IPABO in Leusden 20 uur gemiddeld

Leusden 1954

Solliciteer direct

Je studeert en je zoekt een flexibele en afwisselende bijbaan. Je kunt zelf je uren bepalen en lekker verdienen naast je studie. Je werkt op dagen die jou het beste uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent. Je krijgt een prima salaris en doet veel ervaring op voor je studie en carrière. Kinderopvang Humanitas is op zoek naar Hbo-studenten voor:

 

   Flexibele baan voor studenten Pedagogiek, SPH,
                    PABO of IPABO in Leusden

                                                                           20 uur gemiddeld


Over de functie:

Kinderopvang Humanitas is dé kinderopvangorganisatie in Leusden en omstreken. Op onze bso’s bieden we een sportief en creatief aanbod voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Je gaat aan de slag in een deskundig en gedreven team, in een organisatie die veel waarde hecht aan tevreden medewerkers. Je werkt voor bso-locaties in de meest dynamische regio van Nederland.

Jouw profiel

Je combineert enthousiasme met uitstekende sociale vaardigheden en weet een band op te bouwen met kinderen en ouders. Je doet er alles aan om de kwaliteit van de opvang te verhogen. Je bent een professional, hebt verstand van groepsdynamiek, kindontwikkeling en je voelt feilloos de behoefte van de doelgroep aan. Je legt de lat hoog door je opleidingsniveau en ambitie.

Functie-eisen

• Je volgt een relevante Hbo-opleiding , bijvoorbeeld Pedagogiek, SPH, PABO of IPABO in voltijd of deeltijd.
• Je hebt minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding behaald, of
• Een overgangsbewijs naar het vierde leerjaar, of
• Je volgt een relevante deeltijd HBO-bachelor en je hebt:
o minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding behaald, of
o minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding behaald en minimaal 1 jaar relevante stage- en of
   werkervaring.

Voor een overzicht van relevante hbo-opleidingen raadpleeg je www.kinderopvang-werkt.nl

Ons aanbod

Een mooie manier om werkervaring op te doen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao kinderopvang. De cao voorziet in een ruime verlofregeling, een uitstekende pensioenregeling en een prima vergoeding voor woon-werkverkeer Inschaling in schaal zes van de cao kinderopvang, de trede is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt enkele middagen in de schoolweken, hele dagen in schoolvakanties of een combinatie van beide. 

Geïnteresseerd?

Dan willen we je graag beter leren kennen! Mail je cv en korte motivatie naar btimmerman@kinderopvanghumanitas.nl o.v.v. sollicitatie pedagogisch medewerker. Mocht alles voldoen aan de gestelde eisen, dan wordt je snel uitgenodigd voor een gesprek en een kop thee of koffie.
Ben je enorm enthousiast en/of heb je nog vragen? Mail naar bovenstaand adres of bel dan naar Bianca Timmerman, manager flexpool, bereikbaar op 06 – 47 05 65 77.

Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas gelooft in gelijke kansen voor kinderen. Met aandacht, warmte en grote deskundigheid begeleiden wij kinderen in het beleven, ontdekken en groeien op hun eigen manier, in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij zijn de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang door heel Nederland.
www.kinderopvanghumanitas.nl

 

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct