Vacature

Assistent Raad van Bestuur

Vught HK19170

Solliciteer direct

Je taken zijn divers, je dagen verschillend. Organiseren, beheren, structureren, overleggen, notuleren, voorbereiden, afhandelen, een praatje in de hal. Zomaar een greep uit een werkdag. Ja, het is nogal wat. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Je werkt direct samen met Mandy. Jouw rots in de branding, steun en toeverlaat. Samen vormen jullie een sterk team: de twee rechterhanden van de Raad van Bestuur. Mandy vanuit Heerlen, jij vanuit Vught. Kom je kennismaken? Welkom, wij zijn Humankind. Drink je koffie of liever thee?


Over Humankind
Humankind verwijst naar de mensheid, naar ons allemaal. Zij en wij, jij en ik. Wij samen als collectief met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor elkaar en de wereld. Human staat voor onze waarden: zorg en respect voor de leefomgeving. Voor mens en natuur. Voor elk individu en elkaar. Kind zet het kind centraal en de manier waarop we werken. Vriendelijk, warm en met aandacht.
Bij ons ontdekken kinderen zichzelf, hun talenten en mogelijkheden. Ieder contact met Humankind heeft een blijvende, positieve impact. Zo leveren wij een bijdrage aan een mooiere samenleving.
Nu en in de toekomst.

Over de functie
Samen met Mandy ondersteun je de Raad van Bestuur en beheer je het bestuurssecretariaat. Dat betekent bijvoorbeeld dat je samen één mailbox deelt, je elkaar op de hoogte houdt en waar mogelijk elkaar ontzorgt. Ten dienste van de Raad van Bestuur verricht je secretariële en beleidsondersteunende activiteiten. Je verstrekt informatie aan belanghebbenden. Je stelt stukken op, bereidt (beleids)notities voor, notuleert, maakt verslagen, bewaakt afspraken en agenda’s. Je behandelt mail en telefonisch verkeer en fungeert als aanspreekpunt voor de Raad van Bestuur. Ook onderhoud je contacten met de leden van de Raad van Toezicht, de Ondernemingsraad en met externe personen of instanties. Verder overleg je regelmatig met de bestuursleden en de bestuurssecretaris (dit is trouwens ook jouw direct leidinggevende). Je neemt deel aan werkoverleg en eventueel aan project- of werkgroepen. Kortom, we zoeken een:

Assistent Raad van Bestuur
36 uur per week (32 uren per week mogelijk in overleg)
Standplaats Vught, bij gelegenheid Heerlen

Je profiel 
•    HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
•    Je werkt ordelijk, systematisch, nauwkeurig en analytisch
•    Je weet je concentratie vast te houden, ook als er sprake is van tijdsdruk
•    Je bent sterk in plannen en organiseren
•    Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en bent assertief
•    Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling
•    Als je het Mandy vraagt, is collegialiteit prio

Wat bieden wij?
•    Een veelzijdige functie in een transformerende organisatie, die door eigen mensen verkozen is tot Beste Werkgever in de branche
•    Een baan waarin jij telt, waarin jouw toegevoegde waarde als mens en collega gewaardeerd wordt
•    Salaris in schaal 9, CAO Kinderopvang
•    Jaarcontract, met uitzicht op een vaste baan

Mandy: “Werken kun je overal, maar écht leuke collega’s zijn zeldzaam!”

Reageer meteen
Weet jij al genoeg en wil jij de nieuwe collega van Mandy worden? Mail dan vandaag nog je brief en CV naar solliciteren@humankind.nl onder vermelding van ‘Assistent Raad van Bestuur’. Je kunt reageren tot uiterlijk 18 augustus aanstaande. De 1ste gesprekken vinden eind augustus plaats. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer weten?
Bel gerust! Mandy (06-20610098) kan je alles vertellen.
 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Solliciteer direct