Werken bij Humankind

Beste Werkgever in onze branche, met prachtige scores voor Bevlogenheid (8.2) en Betrokkenheid (8.0). Dat is wat onze eigen medewerkers zeggen. Jij telt bij Humankind. Werken bij de beste werkgever betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind. Met hart, hoofd en handen.

Jij telt!

Dat is waar álles om draait bij Humankind. Noem het ons hart. Ons DNA. En jij als pedagogisch medewerker staat in het midden van dat prachtige hart. Jij telt! Net zoals ieder kind. En dat laten we zien ook. Kom kennismaken!

Deze inhoud is gedeactiveerd totdat cookies zijn geaccepteerd

Wij zijn vernieuwers met een droom

Een schat aan diepgaande en brede pedagogische expertise vormt onze basis. Wij zijn bevlogen professionals in kindontwikkeling en willen de lokale cirkel rondom het kind versterken, in synergie met andere partijen, zoals zorg- en onderwijsinstellingen. Samen kunnen wij namelijk (veel) meer betekenen. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want jij telt.

Vacatures

Werken bij Humankind? Bekijk dan onze vacatures of kom langs! 

Onze vacatures 

466 locaties

verspreid door heel Nederland

2.832 collega's

je staat er nooit alleen voor

25.135 kinderen

je verveelt je nooit

Stages

Klopt jouw hart voor kinderen? Word pedagogisch medewerker!

Trots zijn als een stoere baby de eerste stapjes zet. Blij als jij kunt bijdragen aan kindergeluk? Dan is leren en werken met en voor kinderen iets voor jou. Kijk hier wat stagiaires vinden van werken bij Humankind.

Deze inhoud is gedeactiveerd totdat cookies zijn geaccepteerd

Vacatures

Werken bij Humankind? Bekijk dan onze vacatures of kom langs op een Jij telt!-event. 

Onze vacatures 

Verhalen van medewerkers

Ontdek hoe je toekomstige collega's het vinden. Wat ze doen, wat ze van het werk vinden. Ze vertellen in hun eigen verhaal hoe zij werken aan de bloei van kinderen.

Verhalen