BSO UnieKo

BSO in Ruurlo

Buitenschoolse opvang UnieKo, een plek waar kinderen zich na school lekker kunnen uitleven. Buiten bewegen, de natuur ontdekken of binnen heerlijk spelen in onze mooie groepsruimtes het kan allemaal. Op de BSO werken we in thema’s en nemen we de input van kinderen mee in ons dagelijkse aanbod.In gesprek gaan we de ontdekkingstocht aan en worden de activiteiten ontworpen.
Als samenwerkingspartner binnen de Kerstzwartschool kunnen we gebruik maken van de faciliteiten in en rondom school. Een keer sporten onder begeleiding van de Sportfederatie Berkelland of het Fit en Fun team? Ook dit doen we uiteraard. Elke dag een gevarieerd aanbod in en rondom de BSO.

Behoefte aan voorschoolse opvang met een gezond ontbijt? Elke ochtend zijn vanaf 07.00 de deuren geopend. Vraag onze klantenservice naar de diverse mogelijkheden.

BSO UnieKo... dat zijn wij!

Vertrouwde gezichten die je elke dag met een glimlach begroeten. Hier houden we van kinderen. Daarom zetten we ons elke dag in om je kind een dag te bezorgen waar je niet over raakt uitgepraat.

  • Erna
  • Francis
  • Ismay
Dorien

Dorien Bossewinkel

Vestigingsmanager

Interesse? Regel het direct

Plan rondleiding Regel opvang

Wil je meer informatie over BSO BSO UnieKo of persoonlijk advies voor jouw situatie?
Neem dan contact op met Regiokantoor Oost-Gelderland.