Wat zijn mijn kosten?

Buitenschoolse opvang in Bilthoven

Buitenschoolse opvang BSO Het Boshuis biedt al opvang vanaf € 7,40 bruto per uur. Ouders hebben in Nederland recht op toeslag voor je kind. De netto kosten zijn dan ook afhankelijk van de persoonlijke situatie. Bereken hier eenvoudig en snel een indicatie van je maandlasten met onze online rekentool of maak gebruik van de rekentool van de Belastingdienst voor een nauwkeurige berekening. Het berekende bedrag geldt alleen voor het eerste kind. Voor een tweede of derde kind betaal je veel minder. Vraag ons regiokantoor om dit voor je uit te rekenen.

Kostenindicatie berekenen Bekijk ons volledige aanbod

Inbegrepen in onze prijs

  • Altijd opvang voor je kind
  • Ruime openingstijden
  • Gezond en lekker eten
  • Leuke én uitdagende activiteiten
  • Een team dat altijd voor jou en je kind klaar staat

Hulp bij toeslag?

We snappen dat het best lastig kan zijn de eerste keer kinderopvang-toeslag aanvragen. Daarom helpen we je graag. Maak een afspraak op ons regiokantoor en we nemen samen jouw aanvraag door. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is!

Handig om te weten bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag:

Je kunt kinderopvang toeslag aanvragen vanaf het moment dat je een contract voor kinderopvang hebt afgesloten.

Vraag het binnen 3 maanden aan, nadat je kind voor eerst naar de kinderopvang gaat. Kinderopvang wordt namelijk maximaal 3 maanden met terugwerkende kracht vergoedt.

Je kunt ervoor kiezen om de toeslag op je eigen bankrekening te ontvangen of je kan het door ons laten verrekenen met je bruto-factuur.

Bij het aanvragen van de toeslag wordt rekening gehouden met het aantal uren van de minst werkende.

Verandert er iets in je situatie? Ga je bijvoorbeeld ergens anders wonen of verandert de opvang die we bieden. Geef het dan altijd binnen 4 weken door aan de Belastingdienst.

Interesse?

Interesse in Buitenschoolse opvang BSO Het Boshuis? Neem contact op met Regiokantoor Midden-Nederland. Silvia, Astrid, Rita, Linda en Rianne helpen u met:

  • het plannen van een rondleiding
  • vragen over de inschrijving
  • inzage in beschikbaarheid
  • alle vragen over de opvang voor je kind
Bel 033-2018000 Bel mij terug

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur