Hier staan wij voor

Buitenschoolse opvang Blitzkikkers in Brunssum
Even tijd
voor jezelf

Na een lange schooldag is het ook fijn om even een momentje voor jezelf te hebben. Bij ons krijg je alle ruimte om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen, maar ook om even weg te dromen in je eigen fantasiewereld.

Een moment voor jezelf
Kinderen
denken mee

De mening van kinderen vinden we belangrijk. Kinderen denken met ons mee over wat we gaan doen, over welke spullen we gaan aanschaffen en ook over hoe we met elkaar omgaan. Een eigen talentenwedstrijd, leren koken als een chef-kok. Kinderen komen zo met de leukste creatieve ideeën.

Kinderen denken mee
Samen met
vrienden

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes spelen. Dat kan bij ons. Na een schooldag heb je de tijd om samen bij te praten en de leukste activiteiten samen te doen. En om nieuwe vrienden te maken!

Vriendschappen op de BSO
Naar buiten
in de frisse buitenlucht

Samen sporten, knutselen, eten of op pad. Frisse buitenlucht is gezond. Daarom zorgen we ervoor dat we iedere dag lekker buiten zijn.

Buiten spelen
Nieuwe werelden ontdekken
en zelf maken

Een stoere hut bouwen, een eigen spel maken. Nieuwe werelden ontdekken door ze zelf te maken. Daar geloven we in. Op onze buitenschoolse opvang zijn we samen met de kinderen altijd bezig met stoere en leuke projecten.

Nieuwe werelden zelf maken
Speels
leren

Zelf nieuwe werelden verkennen, dat is ons uitgangspunt. We bieden uitdagende ruimtes, waar kinderen volop ontdekken.

Speels leren

Zo werken wij aan kwaliteit

Interesse?

Interesse in Buitenschoolse opvang Blitzkikkers? Neem contact op met Regiokantoor Limburg-Zuid. Audrey, Babs, Odi, Yvonne, Tim en Annelies helpen u met:

  • het plannen van een rondleiding
  • vragen over de inschrijving
  • inzage in beschikbaarheid
  • alle vragen over de opvang voor je kind
Bel 045-5711254 Bel mij terug

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur