Voorschool Bos en Lommer

Peuteropvang in Amsterdam

Peuteropvang Voorschool Bos en Lommer

Activiteiten met basisschool BSO op locatie Dagelijks er op uit Elke dag buiten Speelgoed passend bij je ontwikkeling Veel ruimte binnen en buiten VVE

Voorschool Bos en Lommer is onderdeel van het scholengebouw Bos en Lommer. Zowel in de ochtend (8:00 - 13:00) als in de middag (13:45 - 16:15) staan onze medewerkers klaar om jouw kind een leuke tijd te bezorgen. Door de nauwe samenwerking met de inpandige basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang is de volgende stap in de ontwikkeling al snel vertrouwd. Ontwikkelen door te spelen met andere vriendjes, speels taal leren, allemaal in een tempo afgestemd op jouw kind.

 • Peuteropvang Voorschool Bos en Lommer
  Meimorgenstraat 2
  1061 BN Amsterdam

 • Onze openingstijden
  Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 08:00 - 16:15
  Woensdag gesloten

Wij zijn Voorschool Bos en Lommer

Vertrouwde gezichten die je elke dag met een glimlach begroeten. Bij Peuteropvang Voorschool Bos en Lommer houden we van kinderen. Daarom zetten we ons elke dag in om je kind een dag te bezorgen waar je niet over raakt uitgepraat.

Laura Rietvelt

Vestigingsmanager
06-12935753
laurarietvelt@humankind.nl

Interesse?

Interesse in Peuteropvang Voorschool Bos en Lommer? Neem contact op met Regiokantoor Midden-Nederland. Onze medewerkers helpen u met:

 • het plannen van een rondleiding
 • vragen over de inschrijving
 • inzage in beschikbaarheid
 • alle vragen over de opvang voor je kind
Bel 033-2018000 Bel mij terug

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur