Apollolaan

VVE-locatie

Peuteropvang in Almelo

Peuteropvang Apollolaan

Peutergym door de Sportcirkel Ouder-kind activiteiten VVE-thuis inpandig Maak plaats voor peuters Elke dag buiten Jarenlange ervaring

Peuteropvang Apollolaan is gehuisvest in het multifunctionele wijkgebouw Eninver. Onze peuteropvang biedt kinderen van 2 – 4 jaar mogelijkheden om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Je kind begint dan goed voorbereid aan de basisschool.

We werken nauw samen met basisschool Het Palet en vangen kinderen op die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen.

Buiten kunnen kinderen avontuurlijk spelen en ontdekken. Ook binnen is er uitdaging genoeg. De groepsruimte is gezellig ingericht en biedt je peuter geborgenheid. Alle materialen zijn geordend naar moeilijkheid, zodat je kind zelfstandig kan kiezen. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van een gymlokaal waar volop gespeeld en bewogen kan worden. Spel is voor een kind dé manier om zich te ontwikkelen.

Openingstijden: 08.00 - 13.00 uur en 13.30 - 16.30 uur (maandag t/m donderdag)

 • Peuteropvang Apollolaan
  Apollolaan 1E
  7604 EH Almelo

 • Onze openingstijden
  Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 08:00 - 16:30
  Vrijdag gesloten

Wij zijn Apollolaan

Vertrouwde gezichten die je elke dag met een glimlach begroeten. Bij Peuteropvang Apollolaan houden we van kinderen. Daarom zetten we ons elke dag in om je kind een dag te bezorgen waar je niet over raakt uitgepraat.

Agnes Schoonewelle

Vestigingsmanager
agnesschoonewelle@humankind.nl

Interesse?

Interesse in Peuteropvang Apollolaan? Neem contact op met Regiokantoor West-Twente. Mirjam, Corine, Janneke, Roy en Yvonne helpen u met:

 • het plannen van een rondleiding
 • vragen over de inschrijving
 • inzage in beschikbaarheid
 • alle vragen over de opvang van je kind