Van groei naar bloei

Dit is geen verhaal van A tot Z. Het kent geen begin, en zeker geen einde. Humankind is voortdurend in beweging; we zitten niet stil. Dat zie je terug in dit dynamische verslag vol inspirerende verhalen en video’s, aangevuld met een infographic boordevol feiten en cijfers. Neem een kijkje, stap in de wereld van Humankind!

Een jaar bestaat uit 365 dagen. Iedere dag is anders. Iedere dag biedt kansen om te groeien. Tot bloei te komen. Voor onze kinderen, voor onszelf en onze samenwerkingspartners. Vanuit dat drieluik nemen we je mee, laten we zien waar we trots op zijn, hoe we samenwerken. 

Want samen maken wij de samenleving als geheel nóg mooier. Met hart voor mens en natuur. Wij zouden niet anders willen, want wij zijn Humankind. Groots en ambitieus en tegelijkertijd klein, warm en dichtbij. Wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder. Met onze naam koesteren wij onze humanistische oorsprong en geven wij ruimte aan onze ambitie: optimale ontwikkeling voor ieder kind.  

 

De kracht van ieder kind

Ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze samenleving mooier. En dus de wereld. Dit prachtige, grootse doel begint bij het zien en echt leren kennen van ieder kind zoals hij of zij is. Oplettend zijn en inspelen op de behoefte van het kind. Onze pedagogische professionals , onze binnen- en buitenruimtes, alle materialen en activiteiten, zijn gericht op spelen, ontdekken en ontwikkelen.

Lees verder › 

De kracht van mens en organisatie

Het hart van ons werk ligt in de pedagogiek. Bijna 90% van onze medewerkers werkt op locatie, in direct contact met kinderen. Baby’s, peuters en schoolgaande kinderen: iedere leeftijdsgroep vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Bovendien is ieder kind anders. En ook elke medewerker. Iedereen telt. 

Lees verder ›

De kracht van samen

Samen kom je verder dan alleen. En bereik je meer. Veel meer. De kracht van samen brengt je van groei naar bloei. Met onze samenwerkingspartners ontplooien wij prachtige initiatieven, realiseren wij vernieuwing.

Lees verder›

Nawoord en vooruitblik

Humankind is voortdurend in beweging. Wij innoveren, stimuleren, faciliteren en brengen betrokken partijen samen om de cirkel rondom kind en ouders te versterken. Onze nieuwe naam sterkt ons in deze ambitie.

Of je nu op zoek bent naar kinderopvang, werkt in het onderwijs, voor de overheid, je inzet voor duurzaamheid, innoveert in kindontwikkeling of misschien wel onze toekomstige collega bent, we gaan graag met je in gesprek!