Tips voor ouders

Onze pedagogisch professionals weten alles van kinderen en hun ontwikkeling. Humankind deelt hier de beste tips van onze pedagogisch professionals.
Heb je een specifieke vraag over jouw kind(eren) of een bepaald onderwerp? Ze praten er graag over met je.

Tips voor alle leeftijden

Hoe ga je om met de eerste keer naar de opvang? Of met een peuter die het liefst alles zelluf wil doen. In elke fase van kindertijd staan onze experts je bij met tips.  

Tips voor ouders

Tips voor 0-2 jaar

De wereld van een baby is nog klein, maar vol beloften en mogelijkheden. Een basis van veiligheid en voorspelbaarheid geeft je kind een gevoel van bescherming en vertrouwen. Hoe stimuleer je de ontwikkeling van je jonge kind? Onze pedagogen delen hun tips.  

Tips voor 0-2 jaar

Tips voor peuters

We zien peuters als natuurlijke onderzoekers, ontdekkingsreizigers. Ze krijgen van ons het vertrouwen en de ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Niet alleen tijdens activiteiten, maar juist tijdens de ‘gewone’ dagelijkse bezigheden. Hoe stimuleer je de ontwikkeling van je jonge kind? Onze pedagogen delen hun tips.  

 

Alle tips voor peuters

Tips voor kids van 4 jaar en ouder

Op onze buitenschoolse opvang zijn we kinderen gewend. We laten ze hun zelfstandigheid te ontdekken, prikkelen hun nieuwsgierigheid en geven ze de ruimte om ook gewoon niks te doen. Onze professionals delen hun tips graag met je.

Alle BSO-tips