Onze partners

Overal waar gewerkt wordt met en voor kinderen is pedagogisch inzicht essentieel. Om nu en in de toekomst positieve impact te kunnen realiseren, delen wij onze expertise en halen we nieuwe kennis binnen. We werken graag samen met een aantal strategische partners, die zich net als wij richten op optimale kindontwikkeling. Dat kan op het gebied van duurzaamheid, liefde voor mens en natuur, stimuleren van bewegen en ontdekken en ontwikkelen van talenten. Wij werken bijvoorbeeld intensief samen met Springlab, IVN en NLSchoon.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je onze kinderen iets te bieden of ben je op zoek naar pedagogisch expertise om jouw bijdrage aan kindontwikkeling te toetsen of verdiepen? Op een specifiek onderdeel of het geheel. Laat het ons horen. Er kan veel en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook samenwerken?

Wij willen je beter leren kennen, samen kijken of we onze krachten kunnen bundelen. Samen onderzoeken wat nodig is, waar behoefte aan is of wat je wens is. Vervolgens brengen we bijvoorbeeld de juiste personen met elkaar in contact of stellen we een maakteam samen. Op kleine schaal of juist vanuit een grote gedachte, uitgaande van verschillende perspectieven en vakgebieden. Samenwerking is maatwerk met maar één doel: optimale ontwikkeling van ieder kind. We gaan graag met je in gesprek.

Bel 045- 561 53 53  of stuur een mail naar marketing@humankind.nl